Održan 4. Susret zborova

SusretZborovaUdruga hrvatskih kulturno-umjetničkih društava i HKD „Napredak“ - Podružnica Kreševo u nedjelju su u Kreševu uspješno organizirali 4. Susret zborova.

Program je službeno započeo sa svečanom sv. misom u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije, a nakon toga je održan koncert koji je trajao nepuna dva sata.

Koncert je održan u „Napretkovom“ domu, a brojni posjetitelji istinski su uživali u raznolikosti pjesama u izvedbi zborova i vokalnih skupina.

Nastupili su: Zbor mladih „Mir“ (Mostar), Vokalna skupina „Arabella“ (Prozor-Rama), Mješoviti zbor “Dobri Pastir” (Mostar), Zbor „Paulus“ (Rotimlja, Stolac), Mješoviti zbor HKD „Napredak“ (Kreševo), Mješovita pjevačka skupina „Lampoši“ (Travnik), Ženski vokalni ansambl HKD „Napredak“ (Bugojno) i Etno-skupina „Čuvarice“ (Prozor-Rama). Nakon službenog dijela programa za sve sudionike je organiziran prigodni domjenak i druženje.

Voditelji zborova sudjelovali su na okruglom stolu na temu „Rad sa zborovima“, koji su predvodili mr. art. Katja Krolo Šarac, izv.prof. i mr. art. Marina Bazina. Idući, peti po redu Susret zborova bit će održan naredne godine u Jajcu.

CITAT TJEDNA

"Jer gdje ti je blago, tu će ti biti i srce."

(Matej 6,21)

Obavijest za FRAMAŠE

U pripremi..

DUHOVNI KUTAK

Foto galerija sa III. franjevačkog hoda

Kontakt

Franjevački samostan sv. Katarine Kreševo

Fra Grge Martića 1, 71260 Kreševo, BiH

+387 (0)30 806 075 / +387 (0)30 806 691

info@samostan-kresevo.com   VIŠE DETALJA..

FACEBOOK  YOUTUBE

2017 - sva prava pridržana

designer17