Božićni sajam i Frama Angelus

Prve pahulje su pale, priroda je obukla zimsko ruho, a u toplini domova nestrpljivo se očekuje Božić! Božić dolazi!


U nedjelju 10.prosinca 2017.godine naši framaši su organizirali već tradicionalni Božićni sajam u vjeronaučnoj dvorani našeg samostana. Sajam je počeo u 9:00h te završio u 18:00h. Iako je bilo hladno, vrijeme nas nije spriječilo da širimo veselje, i radost Božića blagdana koji nam je tako blizu. Svi su mogli uživati u božićnim pjesmama i veseloj atmosferi.
Pored kuhanog vina, čaja i raznih poslastica, naši posjetitelji su svojim obiteljima i prijateljima mogli kupiti božićne ukrase koja je izradila kreativna sekcija naše Frame.
U sklopu ovog sajma, održan je i projekt Frame Angelus, pa smo ugostili našu Framu Angelus ove godine je to bila Frama Lepenica. Posjetili su nas također i Frama Kiseljak. Bila je to jedna jako zanimljiva nedjelja na kojoj se osjetio duh franjevaštva i framaške ljubavi.
Želimo se zahvaliti svim ljudima dobre volje koje su nam se pridružili u nedjelju i širili radost, veselje i ljubav, one prave vrijednosti koje se često zaboravljaju i naravno želimo se zahvaliti svima koji su nas podržali u našim projektima. Zahvaljujemo se i Frami Lepenici i Frami Kiseljak što su uzveličali svojim dolasakom ovaj za nas Framaše poseban dan!
Hvala i kreativnoj sekciji na uloženom vremenu i trudu!

 

Frama Kreševo, Anđela Marić

CITAT TJEDNA

"Jer gdje ti je blago, tu će ti biti i srce."

(Matej 6,21)

Obavijest za FRAMAŠE

U pripremi..

DUHOVNI KUTAK

Foto galerija sa III. franjevačkog hoda

Kontakt

Franjevački samostan sv. Katarine Kreševo

Fra Grge Martića 1, 71260 Kreševo, BiH

+387 (0)30 806 075 / +387 (0)30 806 691

info@samostan-kresevo.com   VIŠE DETALJA..

FACEBOOK  YOUTUBE

2017 - sva prava pridržana

designer17