Kamp dječjeg veselja u Kreševu 2017. (dan četvrti)

DSC 0739Svanulo je još jedno sunčano jutro pa su se osmijesi i radost naše djece već oko devet sati mogli čuti oko samostana. Spremni za nove bodove koje će prikupiti naš pretposljednji dan kampa započeli smo molitvom i našom himnom.


Preostalo nam je još samo da naučimo nove običaje, zastave, nove tajne kontinenata Afrike i Azije. Naprije samo naučili korake svima nama dobro poznate pjesme "Waka Waka". Kao i prethodnih dana na punktovima djeca su još jednom pokazala koliko oni znaju i koliko mogu biti kreativni.
Nakon roštilja naš duhovni asistent fra Josip odlučio je sve nas iznenaditi slatkim zalogajem. Naime, naša župljanka majka djece koja su pohađala kamp prepoznala je naš trud te odlučila mališane, sve animatore i volontere počastiti tortom.
Nakon što su se djeca okrijepila započela je igra ''Lov na blago''. Bilo je potrebno riješiti određene zagonetke i zadatke kako bi otkrili tko ili što je njihovo "blago". Kroz tu igru djeca su još jednom pokazala složnost i snalažljivost. Svaka grupa pronašla je svoje blago a to su bile određene osobe što nam govori da je svatko od nas blago dano od Boga svome bližnjemu.
Nakon dana ispunjenog igrom djeca su otišla svojim kućama sretni i u nadi da će sutra otkriti da je njihova grupa ona pobjednička.

 

Bernarda Buljan, Frama Kreševo

CITAT TJEDNA

"Jer gdje ti je blago, tu će ti biti i srce."

(Matej 6,21)

Obavijest za FRAMAŠE

U pripremi..

DUHOVNI KUTAK

Foto galerija sa III. franjevačkog hoda

Kontakt

Franjevački samostan sv. Katarine Kreševo

Fra Grge Martića 1, 71260 Kreševo, BiH

+387 (0)30 806 075 / +387 (0)30 806 691

info@samostan-kresevo.com   VIŠE DETALJA..

FACEBOOK  YOUTUBE

2017 - sva prava pridržana

designer17