Kamp dječjeg veselja 2017 Kreševo (dan drugi)

DSC 0019

Nakon jučerašnjeg dana, uvoda u samu temu kampa, slušanja radionica uslijedio je još jedan dan. Kamp smo započeli našom himnom koju smo par puta otplesali, zatim naučili još jedan ples. Poslije himne i još par pjesama smo se pomolili i zahvalili Bogu na tome danu. Uslijedile su radionice.

Tema 2 dana bila je Sjeverna i Južna Amerika. Svašta smo novoga naučili, sreli neke meksičke plesače, starosjedioce Indijance, poznate nogometne zvijezde i još mnogo toga, ali i naučili neke zanimljive činjenice o državama o kojima smo pričali, što nam je svima dobro došlo. Nakon ručka započela je igra lov na asocijacije, gdje su djeca morala se prisjetiti svega sto su naučila i zapamtila na radionicama kako bi došli do cilja.
Osim igre, napravili smo i jedan kviz, gdje su se naši najmlađi najviše pokazali. Na sva pitanja poneko dijete je znalo odgovor, i tako smo ujedno ponovili, zanimljivosti o Americi. Nakon toga, animatori i volonteri su se spremali za još jedan dan, a djeci najzabavniji dan, tj. vodeni
Nadamo se da će i 3.dan biti u pola zanimljiv kao i ovaj, možda cak i vise. Puni energije, spremnosti i radosti krenuti ćemo i u 3 dan.

 

Nina Bešlić, Frama Kreševo

CITAT TJEDNA

"Jer gdje ti je blago, tu će ti biti i srce."

(Matej 6,21)

Obavijest za FRAMAŠE

U pripremi..

DUHOVNI KUTAK

Foto galerija sa III. franjevačkog hoda

Kontakt

Franjevački samostan sv. Katarine Kreševo

Fra Grge Martića 1, 71260 Kreševo, BiH

+387 (0)30 806 075 / +387 (0)30 806 691

info@samostan-kresevo.com   VIŠE DETALJA..

FACEBOOK  YOUTUBE

2017 - sva prava pridržana

designer17