Frama Fest 2016. - O milosrđu Božjem pjevat ću dovijeka

received 719724714832014U subotu, 15.10.2016. održan je devetnaesti po redu Framafest Frame Bosne i Hercegovine u Sarajevu. Susret je započeo misnim slavljem u franjevackoj crkvi sv. Ante na Bistriku. Misno slavlje je predvodio podrucni duhovni asistent frame Bosne Srebrene, fra Domagoj Šimić. Misno slavlje je uveličao zbor bogoslova Franjevačke teologije fra Nenad Dujić.

Nakon mise je uslijedio ručak te slobodno vrijeme do početka glazbenog programa u BKC-u. U 16 h je započeo natjecateljski dio. Na samom početku su predstavljene svih dvadeset frama koje su se natjecale. Frama Kreševo je također bila jedna od onih frama koje su se natjecale.

Frama Kreševo je Framafestu nastupila po treći put s pjesmom „Ljubit ću te ja“. Tekst za našu pjesmu napisala je Nada Župarić, a za glazbu i aranžman je zaslužan Silvio Zlatarević. Pjesmu su pjevali Tina Tolić i Stefan Kukrić. Uz naše pjevače na scenu su izašli i naši framaši koju su pjesmu uljepšali svojim plesom. Iako nismo dobili nagradu, mi smo ponosni na naše framaše koji su na najbolji mogući način predstavili Framu Kreševo.

Prema odluci žirija odabrane su tri najbolje frame. Žiri je birao najbolju skladbu,najbolji scenski nastup i najbolji tekst. Nagradu za najbolju skladbu osvojila je Frama Tuzla pjesmom  „Auxilium“, najbolji scenski nastup imala je Frama Mostar pjesmom „Čežnja“ i najbolji tekst imala je Frama Livno pjesmom „Milosrđe“.

CITAT TJEDNA

"Jer gdje ti je blago, tu će ti biti i srce."

(Matej 6,21)

Obavijest za FRAMAŠE

U pripremi..

DUHOVNI KUTAK

Foto galerija sa III. franjevačkog hoda

Kontakt

Franjevački samostan sv. Katarine Kreševo

Fra Grge Martića 1, 71260 Kreševo, BiH

+387 (0)30 806 075 / +387 (0)30 806 691

info@samostan-kresevo.com   VIŠE DETALJA..

FACEBOOK  YOUTUBE

2017 - sva prava pridržana

designer17